Bergslagens Sparbank AB

Örebro län

Information

Föremålet för bankens verksamhet är att driva bankrörelse och därmed förenlig verksamhet. Banken får bedriva 1. sådan bankrörelse som avses i 1 kap. 3 ! lagen(2004:297) om bank- och finansieringsrörelse samt 2. finansiell verksamhet och verksamhet som har ett naturligt samband därmed enligt 7 kap. 1 ! lagen om bank- och finansieringsrörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bergslagens Sparbank AB vars bolagstyp är Bankaktiebolag.

I Lindesberg så är Bergslagens Sparbank AB ett av många bolag vars bolagstyp är Bankaktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 2000-02-15 så skapades Bergslagens Sparbank AB och bolaget är har F-skattsedel Bergslagens Sparbank AB har haft det sedan 2000-03-14.

516401-0109 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lindesberg.

Just nu är Bergslagens Sparbank AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Bergslagens Sparbank AB så går det att nå dem via telefon på 0581-88030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Jeffner, Anna Cecilia -Nilsson, Carl Torbjörn -Svensson, Bengt Gunnar -Trägårdh, Christer Gunnar -Wessman, Per Joacim eller en av dem i förening med en av -Andreen, Erik Rudolf -Beijer, Inger Margareta -Björk, Bo Krister Ingemar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bergslagens Sparbank AB är Andreen, Erik Rudolf som är född 1962 och har titeln Extern firmatecknare, Beijer, Inger Margareta som är född 1948 och har titeln Extern firmatecknare, Björk, Bo Krister Ingemar som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Jeffner, Anna Cecilia som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Trägårdh, Christer Gunnar som är född 1963 och har titeln Extern VD, Svensson, Bengt Gunnar som är född 1951 och har titeln Extern vice VDWessman, Per Joacim som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Axelsson, Ingrid Gunnel Lisbeth som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedenström, Maria Caarina som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotJander, Mats Gunne som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantKvist, Lars-Erik som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotNilsson, Carl Torbjörn som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamotPersson, Nina Maria Linnea som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantÅtterås, Karl Sture Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamotBrandin, Margit Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantNäf, Ina Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant,ArbetstagarrepresentantWånggren, Josef Peter som är född 1954 och har titeln SuppleantLarsson, Jan Erik som är född 1951 och har titeln RevisorSandin, John Anders som är född 1948 och har titeln RevisorAlexandersson, Johan Örjan som är född 1961 och har titeln RevisorssuppleantPalmqvist, Jan Erik som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantDeloitte AB som är född och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor.