Johansson Maskinservice

Örebro län

Information

510722-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Johansson Maskinservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Johansson Maskinservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Johansson Maskinservice finns i.

Johansson Maskinservice har varit registrerat sedan 1989-01-19 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Johansson Maskinservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Johansson Maskinservice är och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Johansson Maskinservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Johansson Maskinservice så kan ni göra det på telefon genom 0581-53025 eller genom brev på följande adress:

Maskinreparationer inom verkstadsindustrin och hydrauliska installationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Johansson Maskinservice och det är Johansson, Bengt Stefan som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,