Garps Naturhantverk

Örebro län

Information

Garps Naturhantverk hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Garps Naturhantverk finns. I Lindesberg så finns det många olika Enskild firma och i Örebro län så finns det ännu fler Enskild firma. Garps Naturhantverk tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Garps Naturhantverk har haft sedan 1996-01-01. Garps Naturhantverk har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Garps Naturhantverk så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0581-71074.

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Garps Naturhantverk har idag 510624-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Garps Naturhantverk

Import, handel och tillverkning av smycken och konsthantverk. Handel med kläder, livsmedel, handverktyg, lantbruksmaskiner och trävaror samt åkerbruk och husdjursskötsel.

I Garps Naturhantverk så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Garp, Anders Håkan som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .