Dansstudion-Tommy Jälefors

Örebro län

Information

Företaget skall under namnet Dansstudion - Tommy Jälefors inom affärsområdet dans och därmed förenlig verksamhet som huvudman tillhandahålla dansundervisning till privatpersoner konsumenter, skola o kommun, organisationer, föreningar, förbund och företag. Företagets inriktning är att seriöst arbete för att tillgodose behovet av ett gott allmänkunnande i social sällskapsdans för barn-ungdom och vuxna. Företaget skall också bedriva verksamhet inom branschen hälsa och hälsoprodukter med försäljning av EU godkända produkter riktat till privatpersoner, organisationer och företag.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dansstudion-Tommy Jälefors vars bolagstyp är Enskild firma.

I Lindesberg så är Dansstudion-Tommy Jälefors ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1995-09-06 så skapades Dansstudion-Tommy Jälefors och bolaget är har F-skattsedel Dansstudion-Tommy Jälefors har haft det sedan 1999-01-01.

Dansstudion-Tommy Jälefors är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

501202-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Lindesberg.

Just nu är Dansstudion-Tommy Jälefors och det finns många bolag som är i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Dansstudion-Tommy Jälefors så går det att nå dem via telefon på 0581-15700 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dansstudion-Tommy Jälefors är Jälefors, Åke Tommy som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .