Gusselby Bilverkstad

Örebro län

Information

491217-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Gusselby Bilverkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gusselby Bilverkstad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Gusselby Bilverkstad finns i.

Gusselby Bilverkstad har varit registrerat sedan 1988-01-14 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gusselby Bilverkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Gusselby Bilverkstad är och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Gusselby Bilverkstad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Gusselby Bilverkstad så kan ni göra det på telefon genom 0581-50021 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstad

Det finns olika personer som har en koppling med Gusselby Bilverkstad och det är Seffon, Håkan Rune som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,