Norrgårdens Möbelrenovering

Örebro län

Information

480112-XXXX är organisationsnummer för bolaget Norrgårdens Möbelrenovering. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norrgårdens Möbelrenovering är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Norrgårdens Möbelrenovering finns i.

Norrgårdens Möbelrenovering har varit registrerat sedan 2001-01-19 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Norrgårdens Möbelrenovering så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-21.

Norrgårdens Möbelrenovering är och det finns flera bolag i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Norrgårdens Möbelrenovering är följande:

Vill ni komma i kontakt med Norrgårdens Möbelrenovering så kan ni göra det på telefon genom 0581-632047 eller genom brev på följande adress:

Renovering av möbler. Handel med antika möbler.

Det finns olika personer som har en koppling med Norrgårdens Möbelrenovering och det är Jonsson, Bo Tomas som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,