KÄLLGRENS SCHAKT & GRÄV

Örebro län

Information

KÄLLGRENS SCHAKT & GRÄV hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där KÄLLGRENS SCHAKT & GRÄV finns. I Lindesberg så finns det många olika Enskild firma och i Örebro län så finns det ännu fler Enskild firma. KÄLLGRENS SCHAKT & GRÄV tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket KÄLLGRENS SCHAKT & GRÄV har haft sedan 1994-01-01. KÄLLGRENS SCHAKT & GRÄV har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till KÄLLGRENS SCHAKT & GRÄV så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0581-40497.

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

KÄLLGRENS SCHAKT & GRÄV har idag 420823-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för KÄLLGRENS SCHAKT & GRÄV

Markarbeten med grävmaskin

I KÄLLGRENS SCHAKT & GRÄV så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Källgren, Bernt Göran Herman som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .