Bengtesfalls Byggservice

Örebro län

Information

420728-XXXX är organisationsnummer för företaget Bengtesfalls Byggservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bengtesfalls Byggservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Bengtesfalls Byggservice finns i.

Bengtesfalls Byggservice har varit registrerat sedan 2007-05-30 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bengtesfalls Byggservice så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bengtesfalls Byggservice är och det finns flera bolag i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Bengtesfalls Byggservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bengtesfalls Byggservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Byggbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Bengtesfalls Byggservice och det är Kåberg, Leif Henry som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,