Solhems handelsträdgård

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lindesberg och Solhems handelsträdgård är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Solhems handelsträdgård är ett av dem. Statusen för Solhems handelsträdgård är att Bolaget är aktivt.

Solhems handelsträdgård är ett Enskild firma och skapades 1977-03-24. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Solhems handelsträdgård ska trivas.

Solhems handelsträdgård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lindesberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handelsrörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Solhems handelsträdgård är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är Solhems handelsträdgård och det finns flera verksamheter som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Solhems handelsträdgård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-620018.

.

De som är på något sätt har med Solhems handelsträdgård är Olander, Leif Erik som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Solhems handelsträdgård har 410917-XXXX som sitt organisationsnummer.