Råsas Grill

Örebro län

Information

400418-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Råsas Grill. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Råsas Grill är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Råsas Grill finns i.

Råsas Grill har varit registrerat sedan 1999-11-10 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Råsas Grill så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Råsas Grill är och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Råsas Grill är följande:

Vill ni komma i kontakt med Råsas Grill så kan ni göra det på telefon genom 0581-620256 eller genom brev på följande adress:

Gatuköksverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Råsas Grill och det är Stjärnlöf, Astrid Lillemor som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,