Wase's Fyndbod

Örebro län

Information

Wase's Fyndbod är en verksamhet som finns i Lindesberg. I Wase's Fyndbod finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wase, Gustaf Evert Gunnar som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, Wase, Eva Irene Marita som är född 1970 och har titeln Prokurist, Wase, Inger Irene som är född 1945 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wase's Fyndbod så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Wase's Fyndbod på telefon 0581-13725.

Försäljning av lågprisvaror inom följande varuslag: Hygien och städ produkter såsom schampo, tvål, tandhygien, tvättmedel, diskborstar, putsdukar. Strumpor till dam, herr och barn. Engångsartiklar såsom papperstallrikar, plastmuggar och bestick och burkar till förvaring. Husgeråd diverse köksredskap. Verktyg, batterier. Leksaker till både pojkar och flickor. Pennor, block, lim och tejp. Hund- och katt artiklar bland anant matskålar och leksaker till djur. Glödlampor. Presentartiklar, prydnadssaker, krukor, muggar och sidenblommor. Säsongvaror till jul och påsk. Ljus, dekorationssans, ljusfat.

Idag är Wase's Fyndbod av bolagstypen Enskild firma.

Wase's Fyndbod är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Wase's Fyndbod innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-13 och Wase's Fyndbod är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wase's Fyndbod så är det följande:

Wase's Fyndbod har 400314-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.