Lindesbergs Antikgård

Örebro län

Information

390909-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lindesbergs Antikgård. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindesbergs Antikgård är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Lindesbergs Antikgård finns i.

Lindesbergs Antikgård har varit registrerat sedan 1998-02-10 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindesbergs Antikgård så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lindesbergs Antikgård är och det finns flera bolag i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Lindesbergs Antikgård är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lindesbergs Antikgård så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel med antikviteter och kuriosa.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindesbergs Antikgård och det är Scharnke, Detlef Kurt som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,