LDU-Frövi

Örebro län

Information

LDU-Frövi är ett av många verksamheter som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som LDU-Frövi finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

LDU-Frövi är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-12-17.

LDU-Frövi som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1997-11-25. Men sedan 2004-01-08 så har LDU-Frövi varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LDU-Frövi så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0581-30177.

Lindesberg arbetar för att verksamheter som LDU-Frövi ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för LDU-Frövi. Det finns flera verksamheter i Örebro län.

Import och export samt försäljning av modellhobby produkter. Bud- och distributionstjänster, konsultverksamhet inom marknadsföring och reklam. Inköp och försäljning av byggmaskiner. Konsultverksamhet med inköp, försäljning, utbildning, programmering, service och underhåll av datorer och dataprodukter, import av dataprodukter såsom hård- och mjukvaror. Import, inköp och försäljning av husbilar och husvagnar och tillbehör till dessa samt utföra inredningar av buss- och skåpbilschassier.

Firmatecknare för LDU-Frövi är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LDU-Frövi och det är följande personer, Lindström, Leif David Uddvej som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för LDU-Frövi är 381130-XXXX.