KI Entreprenader

Örebro län

Information

371215-XXXX är organisationsnummer för bolaget KI Entreprenader. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KI Entreprenader är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som KI Entreprenader finns i.

KI Entreprenader har varit registrerat sedan 1996-02-01 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KI Entreprenader så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

KI Entreprenader är och det finns flera bolag i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för KI Entreprenader är följande:

Vill ni komma i kontakt med KI Entreprenader så kan ni göra det på telefon genom 010-2803025 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KI Entreprenader och det är Jansson, Karl Ivar Lennart som är född 1937 och har titeln Innehavare av enskild firma,