Mäkeläs Skogskörning

Örebro län

Information

311226-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Mäkeläs Skogskörning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mäkeläs Skogskörning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Mäkeläs Skogskörning finns i.

Mäkeläs Skogskörning har varit registrerat sedan 1987-12-10 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1988-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mäkeläs Skogskörning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Mäkeläs Skogskörning är och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Mäkeläs Skogskörning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mäkeläs Skogskörning så kan ni göra det på telefon genom 0581-41455 eller genom brev på följande adress:

Skogstransporter

Det finns olika personer som har en koppling med Mäkeläs Skogskörning och det är Mäkelä, Heikki Tapani som är född 1931 och har titeln Innehavare av enskild firma,