Lundqvist Fastighetsförvaltning Handelsbolag

Örebro län

Information

977100-6492 är organisationsnummer för verksamheten Lundqvist Fastighetsförvaltning Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lundqvist Fastighetsförvaltning Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lindesberg som är den kommunen som Lundqvist Fastighetsförvaltning Handelsbolag finns i.

Lundqvist Fastighetsförvaltning Handelsbolag har varit registrerat sedan 1974-11-07 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lundqvist Fastighetsförvaltning Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lundqvist Fastighetsförvaltning Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Lundqvist Fastighetsförvaltning Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av Leif Lundqvist ensam

Vill ni komma i kontakt med Lundqvist Fastighetsförvaltning Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Götav. 18, 711 32, Lindesberg

Fastighetsförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med Lundqvist Fastighetsförvaltning Handelsbolag och det är Lundqvist, Leif Benny som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Lundqvist, Leif Bertil som är född 1940 och har titeln Bolagsman,