Backa Studios Handelsbolag

Örebro län

Information

969727-0297 är organisationsnummer för verksamheten Backa Studios Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Backa Studios Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lindesberg som är den kommunen som Backa Studios Handelsbolag finns i.

Backa Studios Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-05-14 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för Backa Studios Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-24.

Backa Studios Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Backa Studios Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Backa Studios Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 019-6111270 eller genom brev på följande adress:
Backa 122, 711 92, Vedevåg

Produktion inom digitala, analoga medier såsom film, foto, böcker, multimedia & internetbaserade lösningar

Det finns olika personer som har en koppling med Backa Studios Handelsbolag och det är Dahl, Malin Elisabeth som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Wernersson, Bo Johnny som är född 1979 och har titeln Bolagsman,