Spannsam Förvaltning Handelsbolag

Örebro län

Information

Spannsam Förvaltning Handelsbolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Spannsam Förvaltning Handelsbolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Handelsbolag och i Örebro län så finns det ännu fler Handelsbolag. Spannsam Förvaltning Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Spannsam Förvaltning Handelsbolag har haft sedan 2007-03-22. Spannsam Förvaltning Handelsbolag har funnits sedan och 2007-03-22 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Spannsam Förvaltning Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Ytter Ekeby, 710 41, Fellingsbro men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5500705.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Spannsam Förvaltning Handelsbolag har idag 969725-1719 som sitt organisationummer.

Bolaget tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Spannsam Förvaltning Handelsbolag

Lantbruk och spannmålshandel.

I Spannsam Förvaltning Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Merin, Lars Johan som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Börje Magnus som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Röhfors, Nils Gustaf Christer som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .