OW Kommunikation Kommanditbolag

Örebro län

Information

OW Kommunikation Kommanditbolag är en verksamhet som finns i Lindesberg. I OW Kommunikation Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vestberg, Ola Lennart Håkan som är född 1962 och har titeln Komplementär, Vestberg, Petra Ingegerd som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med OW Kommunikation Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå OW Kommunikation Kommanditbolag på telefon 073-0254242.

Frilansjournalist och skribent. Konsultuppdrag och utbildningar inom kommunikation och Public Relations.

Idag är OW Kommunikation Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

OW Kommunikation Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

OW Kommunikation Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och OW Kommunikation Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-02-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för OW Kommunikation Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

OW Kommunikation Kommanditbolag har 969724-0696 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.