Quline Handelsbolag

Örebro län

Information

Quline Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Quline Handelsbolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Quline Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-02-23.

Quline Handelsbolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2006-02-06. Men sedan 2006-02-23 så har Quline Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Nyborgsg. 13, 711 34, Lindesberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Quline Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0581-43070.

Lindesberg arbetar för att bolag som Quline Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Quline Handelsbolag. Det finns flera bolag i Örebro län.

Handel med varor över internet, i form av varor, kläder, skönhetsartiklar, intima varor såsom erotiska filmer, kondomer, sexhjälpmedel, underkläder och presentartiklar av erotisk karaktär.

Firmatecknare för Quline Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Quline Handelsbolag och det är följande personer, Qvarnlöf, Bo Georg som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Qvarnlöf, Karin Annette som är född 1963 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Quline Handelsbolag är 969716-6537.