Molto Musik Lindesberg Handelsbolag

Örebro län

Information

Molto Musik Lindesberg Handelsbolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Molto Musik Lindesberg Handelsbolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Handelsbolag och i Örebro län så finns det ännu fler Handelsbolag. Molto Musik Lindesberg Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Molto Musik Lindesberg Handelsbolag har haft sedan 2005-11-03. Molto Musik Lindesberg Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Molto Musik Lindesberg Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Torphyttan 5, 711 91, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0581-14320.

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Molto Musik Lindesberg Handelsbolag har idag 969714-3890 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Molto Musik Lindesberg Handelsbolag

Försäljning av musikinstrument och tillbehör. Kurser i instrument och inspelningsteknik. Musikproduktion. Mediaproduktion och mediatjänster inom mediabranschen.

I Molto Musik Lindesberg Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hegefors, Hans Göran Thomas som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Reitan, Stig som är född 1973 och har titeln Bolagsman, .