Fellingsbro Spelbutik Handelsbolag

Örebro län

Information

Fellingsbro Spelbutik Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Fellingsbro Spelbutik Handelsbolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Fellingsbro Spelbutik Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-03-03.

Fellingsbro Spelbutik Handelsbolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 2005-03-02. Men sedan 2005-03-03 så har Fellingsbro Spelbutik Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Bergsv. 18, 710 41, Fellingsbro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fellingsbro Spelbutik Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0581-620012.

Lindesberg arbetar för att verksamheter som Fellingsbro Spelbutik Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Fellingsbro Spelbutik Handelsbolag. Det finns flera verksamheter i Örebro län.

Tobak, ATG, Svenska spel.

Firmatecknare för Fellingsbro Spelbutik Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fellingsbro Spelbutik Handelsbolag och det är följande personer, Karlsson, Ann-Charlott Ester M som är född 1966 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Anneli Susanne Margaretha som är född 1962 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Fellingsbro Spelbutik Handelsbolag är 969708-8491.