Jo Män Handelsbolag

Örebro län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lindesberg och Jo Män Handelsbolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Jo Män Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Jo Män Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Jo Män Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2005-02-04. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där företaget finns i jobbar för att företag som Jo Män Handelsbolag ska trivas.

Jo Män Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03. I Lindesberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med kläder.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jo Män Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03.

Idag är Jo Män Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Jo Män Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-80200.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Jo Män Handelsbolag är Johansson, Håkan som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Lundin Johansson, Ingalill Eleonora som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .

Jo Män Handelsbolag har 969708-2049 som sitt organisationsnummer.