Handelsbolaget Sverkesta Gård

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Handelsbolaget Sverkesta Gård. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Lindesberg här finns det många olika Handelsbolag. Handelsbolaget Sverkesta Gård tillhör bolagstypen "Handelsbolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Handelsbolaget Sverkesta Gård är momsregistrerat sedan2004-09-09 och har organisationsnummer 969703-2135.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0581-32076 alternativt besöka eller skicka post till Handelsbolaget Sverkesta Gård på följande adress Sverkesta Gård, 710 41, Fellingsbro.

Handelsbolaget Sverkesta Gård är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-09-09.

I Handelsbolaget Sverkesta Gård så sitter följande personer i styrelsen: , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Äga och driva vindkraftverk samt caféservering. Blandat jordbruk, växtodling i kombination med djurskötsel. Annan konsultverksamhet avseende system- och programvara, kundanpassad, ej utgivn programvara. Övrig catering, privathushåll och fester. Annan värdering än fastighetsvärdering, artistagenturer. Framtagning av reklammaterial såsom visitkort, etiketter, notisblock. Framtagning av give away såsom golfbollar och -förpackningar samt tillbehör till golfspel, nyckelringar och pins. Framtagning av ladugårdsdekorationer såsom träfigurer av olika slag som t ex. gummor gubbar, jul-, påsk-, midsommarprydnader.