Naturarvskompaniet - Nordic Discovery Kommanditbolag

Örebro län

Information

Naturarvskompaniet - Nordic Discovery Kommanditbolag är ett bolag som finns i Lindesberg. I Naturarvskompaniet - Nordic Discovery Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Per Mikael som är född 1962 och har titeln Komplementär, Briceno Lopez de Nilsson, Rosario d som är född 1971 och har titeln Kommanditdelägare, Nilsson, Per som är född 1933 och har titeln Prokurist, .

Vill man kunna komma i kontakt med Naturarvskompaniet - Nordic Discovery Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Naturarvskompaniet - Nordic Discovery Kommanditbolag på telefon 0580-31007.

Produktion och försäljning av arrangemang och resor inom äventyrsbranschen. Produktion och försäljning av hantverk och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Naturarvskompaniet - Nordic Discovery Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Naturarvskompaniet - Nordic Discovery Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Naturarvskompaniet - Nordic Discovery Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-05-22 och Naturarvskompaniet - Nordic Discovery Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-05-22.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Naturarvskompaniet - Nordic Discovery Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären ensam.

Naturarvskompaniet - Nordic Discovery Kommanditbolag har 969692-9901 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.