Salong Jaxon Handelsbolag

Örebro län

Information

969679-9924 är organisationsnummer för bolaget Salong Jaxon Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Jaxon Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lindesberg som är den kommunen som Salong Jaxon Handelsbolag finns i.

Salong Jaxon Handelsbolag har varit registrerat sedan 2001-09-11 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Jaxon Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-08.

Salong Jaxon Handelsbolag är och det finns flera bolag i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Salong Jaxon Handelsbolag är följande:
Firman tecknas gemensamt av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Salong Jaxon Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0581-16160 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 29, 711 30, Lindesberg

Frisersalong.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Jaxon Handelsbolag och det är Pettersson, Anna-Karin Margaretha som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Wall, Jenny Maria som är född 1976 och har titeln Bolagsman,