Sequence Produktion Handelsbolag

Örebro län

Information

969664-5994 är organisationsnummer för verksamheten Sequence Produktion Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sequence Produktion Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lindesberg som är den kommunen som Sequence Produktion Handelsbolag finns i.

Sequence Produktion Handelsbolag har varit registrerat sedan 1999-12-07 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sequence Produktion Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Sequence Produktion Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Sequence Produktion Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Kenneth Hamberg.

Vill ni komma i kontakt med Sequence Produktion Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0531-12630 eller genom brev på följande adress:
Berghagsv. 5 D, 666 40, Skåpafors

Delproduktion av film, böcker, tidningar och läromedel.

Det finns olika personer som har en koppling med Sequence Produktion Handelsbolag och det är Hamberg, Kerstin Lise-Lotte som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Hamberg, Tor Kenneth som är född 1945 och har titeln Bolagsman,