Peters Perukmakeri Uba Upa Handelsbolag

Örebro län

Information

Peters Perukmakeri Uba Upa Handelsbolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Peters Perukmakeri Uba Upa Handelsbolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Handelsbolag och i Örebro län så finns det ännu fler Handelsbolag. Peters Perukmakeri Uba Upa Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. Peters Perukmakeri Uba Upa Handelsbolag har funnits sedan och 2000-03-14 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Peters Perukmakeri Uba Upa Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Pl 2518, 711 96, Storå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-6114876.

Lindesberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Peters Perukmakeri Uba Upa Handelsbolag har idag 969663-7454 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Peters Perukmakeri Uba Upa Handelsbolag

Peruktillverkning, försäljning av peruker och teatersmink och därmed jämförlig-närliggande verksamhet.

I Peters Perukmakeri Uba Upa Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Friman Ekberg, Isabel Gunvor Maria som är född 1984 och har titeln Bolagsman, Friman, Peter som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Lars Gösta som är född 1949 och har titeln Prokurist, .