Bergslagens Prospecting Consortium Kommanditbolag

Örebro län

Information

Bergslagens Prospecting Consortium Kommanditbolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Bergslagens Prospecting Consortium Kommanditbolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Kommanditbolag och i Örebro län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Bergslagens Prospecting Consortium Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har ej F-skatt. Bergslagens Prospecting Consortium Kommanditbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Bergslagens Prospecting Consortium Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Parkv. 12B, 711 31, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-17135.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Bergslagens Prospecting Consortium Kommanditbolag har idag 969656-5804 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Bergslagens Prospecting Consortium Kommanditbolag

Mineralprospektering av områden med undersökningstillstånd.

I Bergslagens Prospecting Consortium Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Berge, John Wendell som är född 1935 och har titeln Komplementär, Andersson, Karl Lennart som är född 1943 och har titeln Kommanditdelägare, Kyhle, Anders Olof som är född 1924 och har titeln Kommanditdelägare, Nyström, Ingeborg Viktoria som är född 1914 och har titeln Kommanditdelägare, .