Schills Musik Handelsbolag

Örebro län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lindesberg och Schills Musik Handelsbolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Schills Musik Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Schills Musik Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Schills Musik Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1997-03-21. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Schills Musik Handelsbolag ska trivas.

Schills Musik Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Lindesberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Musikalisk verksamhet såsom konserter, underhållning i kyrkor, föreningar, privata tillställningar, musiksalonger samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Schills Musik Handelsbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Schills Musik Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Schills Musik Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 019-227172.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Schills Musik Handelsbolag är Schill, Per Göran som är född 1933 och har titeln Bolagsman, Werge Schill, Ulla Margareta som är född 1942 och har titeln Bolagsman, .

Schills Musik Handelsbolag har 969636-8027 som sitt organisationsnummer.