Sommarängens Anestesi och Rehabkonsult Handelsbolag

Örebro län

Information

969627-5552 är organisationsnummer för bolaget Sommarängens Anestesi och Rehabkonsult Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sommarängens Anestesi och Rehabkonsult Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lindesberg som är den kommunen som Sommarängens Anestesi och Rehabkonsult Handelsbolag finns i.

Sommarängens Anestesi och Rehabkonsult Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-06-03 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sommarängens Anestesi och Rehabkonsult Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sommarängens Anestesi och Rehabkonsult Handelsbolag är och det finns flera bolag i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Sommarängens Anestesi och Rehabkonsult Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Sommarängens Anestesi och Rehabkonsult Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0581-52177 eller genom brev på följande adress:
Bondeg. 11, 711 31, Lindesberg

Utbildnings- och konsultverksamhet avseende medicinsk rehabilitering och anestesisjukvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Sommarängens Anestesi och Rehabkonsult Handelsbolag och det är Holmström, Björn Hjalmar som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Holmström, Maria Ulrika som är född 1955 och har titeln Bolagsman,