Advokaterna Helena Falknäs och Göran Ohlson Handelsbolag

Örebro län

Information

Advokaterna Helena Falknäs och Göran Ohlson Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Advokaterna Helena Falknäs och Göran Ohlson Handelsbolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Advokaterna Helena Falknäs och Göran Ohlson Handelsbolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1995-11-08.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Advokaterna Helena Falknäs och Göran Ohlson Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0581-10012.

Lindesberg arbetar för att bolag som Advokaterna Helena Falknäs och Göran Ohlson Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Advokaterna Helena Falknäs och Göran Ohlson Handelsbolag. Det finns flera bolag i Örebro län.

Advokatverksamhet.

Firmatecknare för Advokaterna Helena Falknäs och Göran Ohlson Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Advokaterna Helena Falknäs och Göran Ohlson Handelsbolag och det är följande personer, Falknäs, Astrid Helena som är född 1958 och har titeln Bolagsman, Ohlson, Bert Göran som är född 1953 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Advokaterna Helena Falknäs och Göran Ohlson Handelsbolag är 969620-4636.