Marmic Kök - Utbytesluckor Handelsbolag

Örebro län

Information

Marmic Kök - Utbytesluckor Handelsbolag är ett av många företag som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Marmic Kök - Utbytesluckor Handelsbolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Marmic Kök - Utbytesluckor Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Marmic Kök - Utbytesluckor Handelsbolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1994-08-23. Men sedan 1994-01-01 så har Marmic Kök - Utbytesluckor Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rockströmsv. Rockhammar , 718 91, Frövi. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Marmic Kök - Utbytesluckor Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0581-70111.

Lindesberg arbetar för att företag som Marmic Kök - Utbytesluckor Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Marmic Kök - Utbytesluckor Handelsbolag. Det finns flera företag i Örebro län.

Import och handel med köksinredning, möbler samt viss tillverkning av dessa artiklar.

Firmatecknare för Marmic Kök - Utbytesluckor Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Marmic Kök - Utbytesluckor Handelsbolag och det är följande personer, Haapala, Marko Janne som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Haapala, Petri Juhani som är född 1964 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Marmic Kök - Utbytesluckor Handelsbolag är 969606-6308.