JAREX Handelsbolag

Örebro län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Lindesberg och JAREX Handelsbolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JAREX Handelsbolag är ett av dem. Statusen för JAREX Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

JAREX Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1994-05-11. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JAREX Handelsbolag ska trivas.

JAREX Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lindesberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Import av: Sportartiklar, flygskärmar och flygutrustning, optiska varor, butiksinredningar, handikapphjälpmedel, repslageri produkter, presentartiklar, konstnärsprodukter, leksaker, plast produkter, keramikkonst, spik & skruv, päls- och skinnvaror, special kläder, antika samlarprodukter, Export av: Termometrar, biltillbehör, två-taktsmotorer, trädgårds- och skogsverktyg, sportfiskeprodukter, sportartiklar, svetsaggregat, mätinstrument, snöscooters.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JAREX Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är JAREX Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med JAREX Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-14880.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med JAREX Handelsbolag är Trlicik, Jaromir som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Trlicik, Zdenka som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

JAREX Handelsbolag har 969604-2226 som sitt organisationsnummer.