Ixicus Trotting Kommanditbolag

Örebro län

Information

Ixicus Trotting Kommanditbolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Ixicus Trotting Kommanditbolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Kommanditbolag och i Örebro län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Ixicus Trotting Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och företaget har F-skatt vilket Ixicus Trotting Kommanditbolag har haft sedan 1994-01-01. Ixicus Trotting Kommanditbolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ixicus Trotting Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-16835.

Lindesberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Ixicus Trotting Kommanditbolag har idag 916921-8626 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Ixicus Trotting Kommanditbolag

Uppfödning, träning, tävling samt handel med travhästar, handel med värdepapper.

I Ixicus Trotting Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmberg, Sverker Karl-Axel som är född 1952 och har titeln Komplementär, Holmberg, Karolin Kristina som är född 1980 och har titeln Kommanditdelägare, .