TAXI Lindesberg Kommanditbolag

Örebro län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Lindesberg och TAXI Lindesberg Kommanditbolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och TAXI Lindesberg Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för TAXI Lindesberg Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

TAXI Lindesberg Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1989-12-14. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som TAXI Lindesberg Kommanditbolag ska trivas.

TAXI Lindesberg Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Lindesberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Taxirörelse

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TAXI Lindesberg Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är TAXI Lindesberg Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med TAXI Lindesberg Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-15935.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med TAXI Lindesberg Kommanditbolag är Lindesbergs Droskägareförening, Ekonomisk förenin som är född och har titeln Komplementär, Andersson, Per Gustaf som är född 1969 och har titeln Kommanditdelägare, Bosson, Jan Gustav som är född 1964 och har titeln Kommanditdelägare, Elbos TaxiCar Handelsbolag som är född och har titeln Kommanditdelägare, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, LR Revision Närrev AB som är född och har titeln Revisor.

TAXI Lindesberg Kommanditbolag har 916577-7641 som sitt organisationsnummer.