Handelsbolaget Dockor & Sånt

Örebro län

Information

Handelsbolaget Dockor & Sånt hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Handelsbolaget Dockor & Sånt finns. I Lindesberg så finns det många olika Handelsbolag och i Örebro län så finns det ännu fler Handelsbolag. Handelsbolaget Dockor & Sånt tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Handelsbolaget Dockor & Sånt har haft sedan 1997-01-01. Handelsbolaget Dockor & Sånt har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Handelsbolaget Dockor & Sånt så kan ni göra det genom att skicka er post till Strandv. 1, 711 31, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-15190.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Handelsbolaget Dockor & Sånt har idag 916577-1057 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Handelsbolaget Dockor & Sånt

Tillverkning av antika dockor - reproduktion, hantverk.

I Handelsbolaget Dockor & Sånt så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Gunn-Britt Kerstin som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Svensson, Sven Anders som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .