Gammelbo Snickeri Handelsbolag

Örebro län

Information

916576-9770 är organisationsnummer för företaget Gammelbo Snickeri Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gammelbo Snickeri Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lindesberg som är den kommunen som Gammelbo Snickeri Handelsbolag finns i.

Gammelbo Snickeri Handelsbolag har varit registrerat sedan 1988-06-16 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gammelbo Snickeri Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Gammelbo Snickeri Handelsbolag är och det finns flera bolag i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Gammelbo Snickeri Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Gammelbo Snickeri Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0581-16676 eller genom brev på följande adress:
Skarpskytteg. 7, 711 31, Lindesberg

Snickeri och julgransförsäljning

Det finns olika personer som har en koppling med Gammelbo Snickeri Handelsbolag och det är Östgren, Bertil Harald som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Östgren, Nils Börje Lennart som är född 1944 och har titeln Bolagsman,