Steamgarden Landoffilm Handelsbolag

Örebro län

Information

Steamgarden Landoffilm Handelsbolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Steamgarden Landoffilm Handelsbolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Handelsbolag och i Örebro län så finns det ännu fler Handelsbolag. Steamgarden Landoffilm Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Steamgarden Landoffilm Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Steamgarden Landoffilm Handelsbolag har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Steamgarden Landoffilm Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Drakenbergsg. 61, 117 41, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 073-9606031.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Steamgarden Landoffilm Handelsbolag har idag 916576-8277 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Brita Landoff. är den som för stunden ansvarar för Steamgarden Landoffilm Handelsbolag

Mediaproduktion i skrift, bild och ljud samt fri konst.

I Steamgarden Landoffilm Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Landoff Lindberg, Ylva Ragnhild som är född 1981 och har titeln Bolagsman, Landoff, Brita Cecilia som är född 1946 och har titeln Bolagsman, .