Easylogic Trading Handelsbolag

Örebro län

Information

916575-8252 är organisationsnummer för företaget Easylogic Trading Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Easylogic Trading Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Lindesberg som är den kommunen som Easylogic Trading Handelsbolag finns i.

Easylogic Trading Handelsbolag har varit registrerat sedan 1985-10-31 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Easylogic Trading Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Easylogic Trading Handelsbolag är och det finns flera bolag i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Easylogic Trading Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Håkan Carlsson.

Vill ni komma i kontakt med Easylogic Trading Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultativ verksamhet inom datorbranschen

Det finns olika personer som har en koppling med Easylogic Trading Handelsbolag och det är Carlsson, Lars Håkan som är född 1961 och har titeln Bolagsman, Rosenquist, Anncatrin Désirée som är född 1964 och har titeln Bolagsman,