BAS Konsult Kommanditbolag

Örebro län

Information

916575-7510 är organisationsnummer för verksamheten BAS Konsult Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BAS Konsult Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Lindesberg som är den kommunen som BAS Konsult Kommanditbolag finns i.

BAS Konsult Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2001-06-27 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BAS Konsult Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-07-13.

BAS Konsult Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för BAS Konsult Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med BAS Konsult Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0581-83650 eller genom brev på följande adress:
Koppg. 14, 711 30, Lindesberg

Redovisningsbyrå samt handel med kontorsmaskiner

Det finns olika personer som har en koppling med BAS Konsult Kommanditbolag och det är BAS Konsult AB som är född och har titeln Komplementär, HKG Konsult i Kumla AB som är född och har titeln Kommanditdelägare,