Linde Motor och Kaross Kommanditbolag

Örebro län

Information

Linde Motor och Kaross Kommanditbolag är ett bolag som finns i Lindesberg. I Linde Motor och Kaross Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Börgel, Evert Håkan som är född 1956 och har titeln Komplementär, Börgel, Kennet Sigvard Valentin som är född 1947 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Linde Motor och Kaross Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Linde Motor och Kaross Kommanditbolag på telefon 0581-611156.

Bilverkstad samt bilförsäljning

Idag är Linde Motor och Kaross Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Linde Motor och Kaross Kommanditbolag är ett av många bolag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Linde Motor och Kaross Kommanditbolag innehar ej F-skattsedel och Linde Motor och Kaross Kommanditbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Linde Motor och Kaross Kommanditbolag så är det följande:
; Firman tecknas av komplementären.

Linde Motor och Kaross Kommanditbolag har 916575-5829 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.