Design Östra Gården Kommanditbolag

Örebro län

Information

Design Östra Gården Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Design Östra Gården Kommanditbolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Design Östra Gården Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1999-01-01.

Design Östra Gården Kommanditbolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1985-10-31. Men sedan 1999-01-01 så har Design Östra Gården Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ö. Gården Lia , 718 92, Frövi. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Design Östra Gården Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-6850072.

Lindesberg arbetar för att företag som Design Östra Gården Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Design Östra Gården Kommanditbolag. Det finns flera företag i Örebro län.

Inredningar inom butik, restaurang och övrig offentlig miljö omfattande produktion, upphandling, ritning, illustration och displayer. Ritnings- och arkitektuppdrag. Försäljning av inredning och hantverksprodukter.

Firmatecknare för Design Östra Gården Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Design Östra Gården Kommanditbolag och det är följande personer, Dahl, Sture Thomas Conny som är född 1955 och har titeln Komplementär, Dahl, Lars Anders Lennart som är född 1959 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Design Östra Gården Kommanditbolag är 916462-1279.