Fribi Handelsbolag

Örebro län

Information

Fribi Handelsbolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Fribi Handelsbolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Handelsbolag och i Örebro län så finns det ännu fler Handelsbolag. Fribi Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Fribi Handelsbolag har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fribi Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Bergstigen 7, 711 31, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Fribi Handelsbolag har idag 916459-8402 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av Björn Lagerman ensam är den som för stunden ansvarar för Fribi Handelsbolag

Tillverkning och försäljning av utrustning för produkter av biodling samt miljövänlig forskning, rådgivning och produktion

I Fribi Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lagerman, Björn Arvid som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Lagerman, Set Lennart som är född 1922 och har titeln Bolagsman, .