Frövi Bil & Kaross Handelsbolag

Örebro län

Information

Frövi Bil & Kaross Handelsbolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Frövi Bil & Kaross Handelsbolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Handelsbolag och i Örebro län så finns det ännu fler Handelsbolag. Frövi Bil & Kaross Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Frövi Bil & Kaross Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Frövi Bil & Kaross Handelsbolag har funnits sedan och 1981-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Frövi Bil & Kaross Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Florag. 4, 718 31, Frövi men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0581-30117.

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Frövi Bil & Kaross Handelsbolag har idag 916458-7652 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Frövi Bil & Kaross Handelsbolag

Bilverkstad

I Frövi Bil & Kaross Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Berit Inga-Lill som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Larsson, Hans Allan som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .