Samuel Karlsson Kommanditbolag

Örebro län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Lindesberg och Samuel Karlsson Kommanditbolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Samuel Karlsson Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Samuel Karlsson Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Samuel Karlsson Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1980-01-17. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Samuel Karlsson Kommanditbolag ska trivas.

Samuel Karlsson Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02. I Lindesberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Uthyrnings- och förvaltningsrörelse av fastigheter

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Samuel Karlsson Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Samuel Karlsson Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Samuel Karlsson Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-71144.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Samuel Karlsson Kommanditbolag är Karlsson, Lars Gustav Samuel som är född 1954 och har titeln Komplementär, Karlsson, Nathali Kristina Charlotta som är född 1985 och har titeln Kommanditdelägare, .

Samuel Karlsson Kommanditbolag har 916458-3636 som sitt organisationsnummer.