Erik Perssons Åkeri Handelsbolag

Örebro län

Information

Erik Perssons Åkeri Handelsbolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Erik Perssons Åkeri Handelsbolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Handelsbolag och i Örebro län så finns det ännu fler Handelsbolag. Erik Perssons Åkeri Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Erik Perssons Åkeri Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Erik Perssons Åkeri Handelsbolag har funnits sedan och 1979-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Erik Perssons Åkeri Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Baggaboda 3250, 711 97, Storå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-42108.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Erik Perssons Åkeri Handelsbolag har idag 916458-2810 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Erik Perssons Åkeri Handelsbolag

Lastbilsåkerirörelse

I Erik Perssons Åkeri Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Björklund, Irene Elisabeth som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Persson, Erik Gustav som är född 1943 och har titeln Bolagsman, .