Handelsbolaget Frövi Tryckeri

Örebro län

Information

Handelsbolaget Frövi Tryckeri är ett av många bolag som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Handelsbolaget Frövi Tryckeri finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelsbolaget Frövi Tryckeri är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Handelsbolaget Frövi Tryckeri som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1975-07-24. Men sedan 1975-01-01 så har Handelsbolaget Frövi Tryckeri varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lövstag. 14, 718 31, Frövi. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelsbolaget Frövi Tryckeri så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0581-30878.

Lindesberg arbetar för att bolag som Handelsbolaget Frövi Tryckeri ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Handelsbolaget Frövi Tryckeri. Det finns flera bolag i Örebro län.

Tryckeriverksamhet

Firmatecknare för Handelsbolaget Frövi Tryckeri är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelsbolaget Frövi Tryckeri och det är följande personer, Pettersson, Ingvar Harry som är född 1932 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Ingvar Jan-Olof som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Pettersson, Märta Cecilia som är född 1933 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Handelsbolaget Frövi Tryckeri är 916457-0328.