Ninos Pizzeria

Örebro län

Information

821006-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Ninos Pizzeria. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ninos Pizzeria är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Ninos Pizzeria finns i.

Ninos Pizzeria har varit registrerat sedan 2004-08-18 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-06-17 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ninos Pizzeria så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-06-17.

Ninos Pizzeria är och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Ninos Pizzeria är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ninos Pizzeria så kan ni göra det på telefon genom 0581-31777 eller genom brev på följande adress:

Pizzeria.

Det finns olika personer som har en koppling med Ninos Pizzeria och det är Lahdo, Nidal som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma,