Patriks Café i Lindesberg

Örebro län

Information

810827-XXXX är organisationsnummer för företaget Patriks Café i Lindesberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Patriks Café i Lindesberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Patriks Café i Lindesberg finns i.

Patriks Café i Lindesberg har varit registrerat sedan 1999-03-11 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Patriks Café i Lindesberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Patriks Café i Lindesberg är och det finns flera bolag i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Patriks Café i Lindesberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Patriks Café i Lindesberg så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Caféverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Patriks Café i Lindesberg och det är Granlund Olsson, Jan Patrik som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,